Manažer/ka restaurace s moderním provozem a potenciálem

Pro našeho klienta, moderní restauraci, ekonomicky zajištěnou s velkým potenciálem k dalšímu rozvoji, aktuálně obsazujeme pozici: Manažer/ka restaurace

Hledáme zkušené manažery/ky, kteří jsou obchodně zaměření/é, disponují prokazatelnou předchozí zkušeností z gastronomie a pohostinství. Pro klientský přístup je pro ně zásadní, mají profesionální vystupování a jsou komunikativní.

Nabízíme Vám možnost být součástí zavedené restaurace se zajímavým konceptem, v moderním, čistém prostředí s výbornou lokalitou, kde není v blízkosti přímá konkurence.

Náplň práce

  • operativní řízení restaurace - zodpovědnost za provozní stránku
  • personální management - nábor, školení a motivace zaměstnanců, rozdělování pracovních úkolů, sledování výkonnosti týmu, vytváření pozitivní pracovní atmosféry a podpora profesního rozvoje
  • obchodní strategie - vytváření a implementace obchodních strategií pro zvýšení tržeb a ziskovosti restaurace, analýza trhu a konkurence, navrhování marketingových akcí zaměření se na strategický rozvoj restaurace
  • zajištění vysoké úrovně zákaznického servisu a spokojenosti klientů. Řešení stížností a podnětů, aktivní komunikace se zákazníky a budování dlouhodobých vztahů
  • zajištění dodržování všech platných standardů kvality, hygieny a bezpečnosti práce v souladu s legislativou a interními předpisy
  • pravidelné reportování vedení restaurace, aktivní komunikace se všemi interními i externími zainteresovanými stranami

Požadujeme

  • úspěšně ukončené min. SŠ vzdělání s maturitou
  • proaktivní přístup, ochotu, časovou flexibilitu
  • obchodní instinkt a schopnost vést tým k dosažení společných cílů
  • poskytování vysoké úrovně zákaznického servisu, profesionální vystupování
  • výborné komunikační dovednosti a schopnost budovat dlouhodobé vztahy se zákazníky i kolegy
  • organizační dovednosti - schopnost efektivně plánovat a organizovat práci v restauraci, prioritizovat úkoly a zajistit dodržování stanovených termínů
  • schopnost pracovat pod tlakem
  • zájem a nadšení pro gastronomii a nové trendy v oblasti stravování, ochota neustále se vzdělávat a rozvíjet své znalosti

Nabízíme

  • pracovní příležitost být součástí zavedené restaurace s inovativním konceptem
  • prostor pro profesní rozvoj v dynamickém a moderním gastronomickém prostředí
  • možnost přispívat k inovacím a kreativitě v rámci restauračního provozu, prostor pro implementaci nových nápadů a konceptů
  • nadstandardní finanční ohodnocení s motivační složkou vč. benefitů - možnost služebního auta
  • pružná pracovní doba - dle vytíženosti a akcí v podniku
  • nástup možný dle dohody
  • výborné dopravní spojení na místo pracoviště

Pokud Vás nabídka oslovila, prosíme Vás o zaslání Vašeho aktuálního životopisu. Děkujeme.

Petra Babková
Telefon: +420 234 715 000